Колеги знаете какъв е двигателя 2.0Т.С, сутрин като запаля докато се затопли има някакъв проблем. Като тръгвам и забива нос в началото. Губи обороти и после възстановява. Това от какво е според вас, според мен е или вариатор или дебитомер. Всички ремъци ролки филтри и свещи са сменени.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забива нос
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеВсички ремъци ролки филтри и свещи са сменени.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеКолеги знаете какъв е двигателя 2.0Т.С, сутрин като запаля докато се затопли има някакъв проблем. Като тръгвам и забива нос в началото. Губи обороти и после възстановява. Това от какво е според вас, според мен е или вариатор или дебитомер. Всички ремъци ролки филтри и свещи са сменени.'97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD
Comment
-
Аз ходих във Vantotrade на диагностика и ми казаха че вариатора ми тропал и ако бил от старите вариатори можело да се ремонтира срещу 15лв... сменяло се няква пружина,а ако не можело нов 350лв та въпроса ми е каде се намира този вариатор да си го сваля аз и да видя какво е положението... мотора е 2.0 Т.С за дебитомера показа че не вкарвал достатъчно въздух в мотора незнам кво вкарва и какво не но за 2 дена минах 2000км и нямам никви проблеми върви като луда 180-200 не са и проблем.. петите за центровката си ги купих за 150лв и пред блока си я направихако някой иска да му услужа с тях да пише...
Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.
Comment
-
Бе не е от майсторите щото и преди и след си забива нос. Като е студена е по осезаемо. Не ми такъв проблем но все пак не е нормално и ако ше се оправи със смяна на дебитомер или....нещо др. то да го сменям. Нз как са я центровали щото не бях там но при теста на компа не отчете някаква грешка. На теста на изг. газове също се държа добре. Бе има нещо.......... Пак ше опиша процеса. Пали нормално от втората връткаи след това като подадеш рязко газ губи леко оборот и възстановява. При тръгването е същата работа. Отпускаш си леко, губи оборот възстановява и наема после. Мислих да не е от замърсени инжектори. Сложих си добавчицата (STP) ма пак е така. Ползвал съм тази добавка и на др. мои автомобили и съм мн доволен от нея. Казвам го за да изпреваря някои коментари. Та това е..................
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеС кой мотор си?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеКато твояAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
един от тези е но трябва да си въведеш данните:
http://axm-auto.com/index2.php?brand...351&subcat=356
Comment
Comment